fbpx

Content Marketing met Impact

Diensten

Wat ik het liefste doe en waar ik sterk in ben heb ik gecombineerd tot twee diensten die de focus leggen op content strategie. Content is belangrijk voor alle online kanalen en daar zit meer achter dan alleen het schieten van een mooi plaatje. Laat jouw content voor je spreken! Hoe je dit het beste doet kan ik als strateeg en als coach bij helpen.

Achter elk product, dienst of persoon zit een verhaal. Maar hoe vertaal je dit naar content? Ik help je bij het bepalen welke ingrediënten belangrijk zijn om tot een perfecte content mix te komen.
Instagram kan overweldigend zijn. Waar begin je, zijn er manieren om efficiënt te werken, hoe ziet een strategie eruit? Ik bied diverse workshops en bedrijfstrainingen om jouw online avontuur tot een succes te maken.

Het begint bij goede content

Ik ben jouw content strateeg!

Oprechte, mooie en kwalitatieve content: dát is waar mensen blij van worden. Waar ze mee te inspireren, te binden en te overtuigen zijn. Online is dé plek om verhalen te vertellen met behulp van tekst en beeld. En juist beeld heeft de kracht je hart sneller te laten kloppen. Content is life!

Ik kan je helpen op het vlak van coordinatie van Online Marketing acitiviteiten, tekst en beeld, Instagram, fotografie videografie en Influencer Marketing.

Met veel passie creëer ik content dat strategisch wordt ingezet voor jouw website of online kanalen, om de juiste klanten aan te trekken. Heb je een tof horeca of hotel concept, een goedlopende webshop, een mooi merk of een gave horecagelegenheid? En wil je content dat jouw doelgroep raakt?

Ik ben jouw Content Strateeg. Nieuwsgierig? Laten we bellen en verder ontdekken hoe ik jou kan helpen.

Case

Content that attracts and converts

De hele online marketing uit handen geven? Dat kan best een hele stap zijn voor mensen die het graag zelf willen blijven doen. Maar kan ook een geruststelling zijn om het over te laten aan professionals. Inmiddels is er zoveel op het gebied van online marketing. Maar wat bij jouw organisatie past blijft altijd een ontbeantwoorde vraag. Dit gaan we samen oppakken en met een focus op content werken we aan een plan van aanpak. Ik kijk op een strategische manier naar wat nodig is op lange termijn. Met het strategisch contentplan kun je zelf aan de slag of met ondersteuning van mij en mijn team van experts.

Toffe mensen met verschillende disciplines

Meet the team

Ik werk graag samen met experts die doelgericht maar met oog voor de klant tot de beste resultaten komen. Met trots introduceer ik enkele experts waarmee ik fijn samenwerk. 

Ariela Slakhorst | SEO Copy Writer

Ariela Slakhorst | SEO Copy Writer

Als SEO-specialist met een journalistieke achtergrond ben ik in staat om content te creëren die uw doelgroep aanspreekt en die online door hen gevonden wordt.

 Cate Misczuk | Writer & editor

Cate Misczuk | Writer & editor

I’m an American freelance writer and content strategist based in the Netherlands. I specialize in honing brand voice, storytelling and creating engaging and shareable content. 

Robin van Leeuwen | Social Advertising

Robin van Leeuwen | Social Advertising

Als Social Advertising expert met een creatief en analytisch oog, ontwikkel ik strategieën waardoor je doormiddel van advertenties een groter bereik creëert en meer verkopen realiseert.

One-on-one coaching

IK BEN JOUW CONTENT COACH!

Ik bied one-on-one sessies aan waarbij we een duik nemen in de vraagstukken en uitdagingen die spelen op het gebied van content strategie. In enkele uren gaan we aan de slag met het uitwerken van een passende strategie die je met alle vertrouwen en enthousiasme kunt gaan uitvoeren.

Content coaching

Workshops

Wil je leren hoe leuk en efficiënt het is om een contentstrategie te creëren? Ik geef workshops die jou helpen bij het creëren van inspirerende en passende content voor al je online kanalen.

Kennismaken met Instagram? Wat zijn je doelen als ondernemer en hoe kan je Instagram strategisch inzetten om deze doelen te bereiken? Misschien past één van de workshops bij je!

Het aanbod

Diensten & producten

Content inspiratiesessie

Content strategie gaat verder dan alleen social media! Bij alle uitingen zowel offline als online is goed content van groot belang. Ben je klaar om strategisch aan de slag te gaan met content creatie?

1. Wil je geen zorgen meer maken om een te kort aan content?

2. Stress over wat je op Instagram of Facebook moet delen?

Boost jouw content strategie met een inspiratiesessie!

Ja? Plan hier een deep dive om ideeën of strategie in een uur met mij te bespreken. Daarna kun je weer online gaan knallen!

Content Academie

Wil jij meer klanten en impact met jouw online content? Niet meer onzeker zijn bij het bedenken van content? Of ben je te veel tijd kwijt aan het maken en verspreiden van content?

Dan is de Content Academie er voor jou!

Tijdens de Content Academie ga je aan de slag met het creëren van een online contentstrategie met daarin een heldere en eenduidige boodschap om jouw doelen te behalen. Je sluit de academie af met drie maanden aan content. 

Je leert hoe jij met vertrouwen een content strategie kunt bouwen waarmee je meer klanten zult aantrekken.