Interim content specialist

Ben ik de incompany contentstrateeg die jij op dit moment zoekt?

Als contentstrateeg ben ik ook in te huren als incompany content specialist of online marketeer. Dit is een aanbod voor (middel)grote bedrijven, waarbij ik uiteenlopende opdrachten kan uitvoeren. Als je hier een offerte op maat voor wilt, kun je het beste even het formulier op deze pagina invullen en mij een berichtje sturen.
Ik ben Dainahara, contentstrateeg en online marketeer. Ik zet mijn kennis over en jarenlange ervaring met content in voor bedrijven die hulp nodig hebben bij het opzetten en uitvoeren van een succesvolle contentstrategie.
Dainahara over mij pagina Mandy Brander Fotografie

Referenties

Dit zeggen klanten

‘Dainahara heeft mij handvaten gegeven om content te posten en diverse thema’s samen met mij uitgewerkt. Zo kwamen er eigenlijk 3 onderwerpen uit waar ik constant op verder kan borduren. Ook heeft ze kritisch gekeken naar welke soort foto’s goed scoren en of mijn feed duidelijk is. Naast de inspiratie die ze geeft, heeft ze ook veel technische kennis van social media en geeft ze daar ook veel hulp bij. Ook heb ik een pakket afgenomen voor branding van mijn winkel op haar Explore Utrecht pagina en dit heeft mij veel opgeleverd. Naast zichtbaarheid ook veel nieuwe klanten. Verder is ze open en erg prettig om mee samen te werken. Ik raad haar zeker aan!’

Serin Gokhan

Eigenaar, Bord & Meer, Bord & Meer

‘Dainahara gaf mij en mijn collega een Incompany Instagram strategie training omdat we ons Instagramaccount betekenisvolle content wilden geven en een boost om te groeien. We hebben geleerd om stil te staan bij welke content aansluit bij onze doelgroep, hoe we interessante content kunnen maken en inplannen en meer interactie kunnen bereiken. Resultaat is dat we boordevol inspiratie zitten om regelmatig te kunnen posten en zo zichtbaarder zijn geworden met een groeiend publiek. Ik raad deze training bij Dainahara aan omdat Dainahara zicht echt verdiept in het DNA van je organisatie en ze hands-on advies geeft en je daardoor direct aan de slag wilt na de training. Ze enthousiasmeert en inspireert!’

Anna Pastor

Communicatie specialist , Perspectief Herstelbemiddeling

Dainahara was meteen ‘one of us’: met groot enthousiasme en kennis van zaken heeft ze de contentstrategie van het Spoorwegmuseum weer verder gebracht. Door het vroegtijdig betrekken van zowel management als medewerkers bij haar plan, heeft ze gezorgd voor een stevige verankering van social media binnen de organisatie. Daina is met recht een aanwinst om elk team mee te versterken!

Hanneke Lenkens

Fondsenwerving | Marketing | Communicatie, Het Spoorwegmuseum

Vraag een offerte aan

2 + 12 =