Content boost

Content Strategiesessie

Content gaat verder dan alleen social media! Bij alle uitingen zowel offline als online is goed content van groot belang. Ben je klaar om strategisch aan de slag te gaan met content creatie?

Wil jij…
A

Geen zorgen meer maken om een te kort aan content?

A

Geen stress over consistent online zichtbaar zijn?

A

Geen onzekerheid over wat je online moet delen?

A

Stoppen met tijdverspilling en doelgericht content plaatsen?

Boost dan jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid met een Content Strategiesessie! Plan een deep dive van 1.5 uur met mij. Daarna kun je weer online gaan knallen!

Vraag een Content Strategiesessie van 1.5 uur aan, voor €179 EXCLUSIEF BTW.

Zodat jij met frisse moed en nieuwe inzichten verder kunt werken aan het behalen van jouw doelen. 

Dainahara over mij pagina Mandy Brader fotografie 2
“Dainahara heeft mij handvaten gegeven om content te posten en diverse thema’s samen met mij uitgewerkt. Zo kwamen er eigenlijk 3 onderwerpen uit waar ik constant op verder kan borduren. Ook heeft ze kritisch gekeken naar welke soort foto’s goed scoren en of mijn feed duidelijk is. Naast de inspiratie die ze geeft, heeft ze ook veel technische kennis van social media en geeft ze daar ook veel hulp bij. Verder is ze open en erg prettig om mee samen te werken. Ik raad haar zeker aan!”
Serin Gokhan

Eigenaar Bord & Meer, Bord & Meer

Als je een junior bent in de freelancingswereld, heb je zeker suggesties, aanbevelingen van een expert nodig. Dainahara is goed in het begrijpen van de situatie (zelfs als de branche niet haar vakgebied is, probeert ze zich te verhouden) en biedt vervolgens de best mogelijke oplossingen. Ze maakt ook heel duidelijk welke stappen je moet volgen, zodat je in het begin een duidelijk beeld hebt van wat je moet doen. En hoe je verder een contentstrategie kunt uitrollen.
Naomi Hortencia

Freelance

Ik vond het heel inspirerend en super dat je alle tijd nam om mee te denken. Fijn dat er niet alleen met ingewikkelde termen smijt naar het ook voor een relatieve leek goed weet uit te leggen. Ik kon meteen aan de slag met al je input. Heb echt het idee dat we een professionaliseringsslag kunnen maken! En ben zeer enthousiast om verder onze strategie uit te breiden

Marleen

Communicatie specialist, Indigoraven

Contact

Get In Touch

Wil je en Content Strategiesessie boeken, stuur mij dan een bericht.

15 + 8 =