3 juni, 2020

Welkom op mijn blog!

Ja, ik ga beginnen met bloggen. Misschien wel raar dat ik als blogger met deze zin begin. Want ik run al jaren het succesvolle blog www.exploreutrecht.nl. En dat is, waar ik me druk om maakte. Want hebben mensen die mijn tweede blog bezoeken daardoor hoge verwachtingen? Hallo, onzekerheid! Zakelijk bloggen is voor mij nieuw, ook met jaren blogervaring. Onder het mom ‘begin before you are ready’ type ik deze eerste blog om te publiceren op Creator Studio.

Waarom dit blog?

Met dit blog wil ik mijn ervaringen die ik afgelopen tien jaar heb opgedaan met jullie delen. In 2009 ben ik mijn blog over Utrecht begonnen. Het blog is ontstaan uit noodzaak, want ik kon nergens vinden waar ik goed kon eten of heen kon voor een leuk feestje. Gelukkig was ik goed op de hoogte van alle leuke winkels in de stad. Dus besloot ik een fashion blog te starten, waar ik mijn style en shop tips kon delen. Natuurlijk alleen met familie, vrienden en collega’s. Dat liep anders en Explore Utrecht groeide uit tot een van de grootste blogs over Utrecht. En wat heb ik veel geleerd in al die jaren.

Het begon te kriebelen, want ik wilde meer. Ik heb een honger naar creëren van content en niet alleen over Utrecht. Maar ook een behoefte om mensen te helpen bij hun content creatie. En om deze op een strategische manier toe te passen. En dit ga ik doen met Creator Studio. Ik kan je helpen bij het creëren van content met impact, zodat jij jouw ideale klant aantrekt en jouw bedrijf kan groeien.

Wat ga je hier lezen?

Waarom je mijn blog moet lezen? Nou, je moet niets maar ik zou het wel tof vinden natuurlijk. Ik ga schrijven over hoe je content voor een blog bedenkt? Op welke efficiënte manier je deze kunt opsplitsen voor social mediakanalen. Hoe je geïnspireerd blijft om te bloggen. Alles over content zal het revue passeren. Want content is overal te vinden, niet alleen op blogs of social media.

Ik zal experimenteren met video en audio. Of dat een goed idee is zullen we moeten ontdekken. Haha! Maar dat is juist zo leuk aan content creatie: bedenken, creëren, ervaren en delen. Vind ik het niet leuk? Nou, dan doen we toch lekker wat anders. Zo blijf je bezig en vernieuwend. En dat is wat ik juist mis. Ik zal eerlijk mijn ervaringen met jullie delen. Echt waar!

Hoppa, de eerste blog is gepubliceerd! Op naar blogs over content en creatie.

Groetjes,

Dainahara

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op mijn blog!

Wat leuk dat je wilt lezen over mijn manier van content strategie en creatie. Maar op dit blog zal ik je ook meenemen in mijn avonturen als influencer en content creator. En zo nu en dan wat persoonlijke verhalen vertellen.

Je kunt mij ook volgen op the gram voor dagelijkse frisse portie content!

Weggever boek ontwerp

Mijn gratis e-book

Creëer waardevolle content voor jouw klanten!

 

In dit e-book leer je hoe je content inzet om:

 

Je expertstatus te claimen

Je positie op de markt te versterken

Meer (potentiële) klanten aan te trekken

 

Het is een interactief werkboek vol vragen waarmee je achterhaalt welke contentstrategie bij je past. Ook zit er een handige content checklist in, waarmee je kunt controleren of je content klopt bij wat je wilt bereiken!

You have Successfully Subscribed!