fbpx

Meer klanten en impact met jouw online content

Met de Content Academie realiseer je in 6 weken een contentstrategie & plan

Wil jij met jouw content online rocken?

En meer impact realiseren? Klanten aantrekken en behouden?

De Content Academie gaat je hierbij helpen!

Content maken is leuk en helpt je je doelen te bereiken, het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Dat heb ik door de jaren heen zelf geleerd en toegepast. Maar ik zie dat veel mensen worstelen met hun content, ze plaatsen af en toe eens wat of juist veel, maar niet doelgericht of consistent. Dat kan anders!

In deze academie krijg je toegang tot alle kennis en ervaring die ik in 10 jaar tijd als content creator en online marketeer heb opgedaan. De academie is voor zowel beginnende als ervaren ondernemers. Als jij onzeker bent over je online zichtbaarheid en verlangt naar meer impact online, dan is de Content Academie er voor jou. Door te investeren in een goed fundament voor al je online creaties, gaat content echt voor je werken bij het bereiken van jouw doelen. Ik sta te popelen om met jou aan dat sterke fundament en strategie te werken.

Deel jij online content of wil je hiermee beginnen maar…

A

Heb je geen plezier in het bedenken en delen van content omdat je onzeker bent over wat je moet maken voor welk kanaal?

A

Mis je consistentie en een heldere lijn in de content die je met potentiële klanten deelt?

A

Ben je teveel tijd kwijt aan het verspreiden van content en levert het voor je gevoel weinig op?

A

Wil je niet meer onzeker voelen over de content dat je online deelt?

A

Wil je met jou boodschap wel de juiste klanten aantrekken?

Wat bereik je met de
Content Academie?

Tijdens de Content Academie ga je zes weken aan de slag met het creëren van een online contentstrategie met daarin een heldere en eenduidige boodschap om jouw doelen te behalen. 

Je leert hoe jij met vertrouwen en plezier een consistente content strategie en plan kunt bouwen waarmee je jouw unieke boodschap uitdraagt en meer klanten zult aantrekken.

In de advies sessies van de academie ga je met mij aan de slag om invulling te geven aan jouw content strategie en deze uit te bouwen tot een content plan met content ideeën voor drie maanden waarmee je meteen aan de slag kunt gaan na de academie.

Schrijf je nu in voor Content Academie, omdat je…

A

Meer online zichtbaar wilt zijn met een duidelijke boodschap om meer klanten aan te trekken!

A

Een expertstatus wilt communiceren door het inzetten van de juiste content voor jouw online kanalen!

A

Plezier wilt hebben in het creëren van goede content om consistent zichtbaar te zijn in de markt!

A

Met het creëren van content niet meer, maar juist minder tijd mee kwijt wilt zijn!

A

Niet meer onzeker wilt voelen over de content die je online deelt!

Referenties

Dit zeggen klanten

‘Dainahara is goed in het begrijpen van de situatie en biedt de beste mogelijke ideeën. Ze maakt ook duidelijk welke stappen je moet volgen, zodat je een duidelijk beeld hebt van wat je moet doen.’

‘Ik vond de sessie heel inspirerend! Ik kon meteen aan de slag met alle input. We kunnen een professionaliseringsslag maken!’

‘Het was super waardevol. Je gaf concrete tips waar ik echt wat mee kan. Daarnaast was het een relaxed gesprek, een leuke vibe.’

Waarmee ga je aan de slag tijdens de Content Academie?

In 4 modules aan materiaal en twee 1-op-1 advies & brainstorm sessies (1,5 uur) met mij werk je aan een sterke contentstrategie voor al jouw online kanalen. Deelname aan de academie is individueel en niet in groepsverband. Gedurende de Content Academie heb je de mogelijkheid om aan mij al je vragen te stellen. Tijdens de Content Academie werk je aan de hand van een werkboek, video theorielessen, opdrachten en challenges. De modules geven inzicht in thema’s die nodig zijn om een contentstrategie te bouwen. En een content-plan in te vullen met drie maanden aan content ideeën, zodat jij na de academie direct kan beginnen.
t

Wat is content marketing

We beginnen bij de basis waarin ik je mee neem in het waarom van een goede contentstrategie. Zodat jij direct de juiste keuzes voor je bedrijf gaat maken rondom content.

Het fundament

Je kijkt naar jouw bedrijfsdoelstelling, producten, verkoop flow en bepaalde en gewenste omzet. Daarnaast onderzoeken we jouw ideale klant. Hét fundament waarmee je gericht veel meer impact gaat maken in de markt.

i

Opstellen van een contentmix

We bespreken verschillende vormen van content en hoe deze in te zetten. Daarnaast onderzoeken we welke kanalen jij kunt gaan inzetten. Zodat je gaat doen wat bij je past en plezier gaat ervaren in content maken en delen op door jou gekozen kanalen.

1-op-1 sessie

In deze eerste 1-op-1 sessie gaan we aan de slag met de vaststellen van jouw contentstrategie. We nemen bespreken alle modules om te zorgen dat de fundatie van jouw strategie goed staat voordat we verder gaan met het bouwen van de contentstrategie in Trello. 

k

Kaders voor jouw strategie

De uitwerking van de drie vorige modules worden omgezet in kaders voor jouw strategie die we vervolgens gaan invullen om de strategie vorm te geven. Zodat je precies weet waar je mee aan de slag kunt en het makkelijk voelt.

1-op-1 brainstormsessie opstellen van jouw strategie

Tijdens de 1-op-1 brainstormsessie gaan we de kaders van jouw contentstrategie invullen. We gaan brainstormen over content ideëen om jouw boodschap vorm te geven zodat jij dit met vertrouwen kunt creëren en communiceren. Ook zullen we kijken naar hoe jij het beste jouw resultaten kunt gaan meten. Zodat jij goed de impact van jouw content kunt analyseren.

Wat is het resultaat van de
Online Content Academie?

Na de Content Academie heb je een content strategie opgezet waarmee je jouw unieke verhaal met vertrouwen en plezier kunt vertellen en daarmee jouw online zichtbaarheid vergroot om jouw bedrijfsdoelen te bereiken en klanten aan te trekken. Daarnaast kun je meteen aan de slag met jouw contentplan met drie maanden aan content ideeën voor online. De Content Academie stelt jou in staat om het geleerde verder toe te passen. Met vertrouwen kun jij verder met het creëren van relevante en kwalitatieve content. 

Investeer in jezelf als je..

N

Op een strategische wijze content wilt delen om je bedrijfsdoel te bereiken

N

Met vertouwen en moeiteloos content wilt creëren en delen

N

Op een duurzame manier wilt investeren in de toekomst van jouw bedrijf

N

Meer bereik wilt en je stem wilt laten horen in de markt om meer klanten aan te trekken

De Content Academie is niet voor jou, als..

M

Snel online succes wilt;

M

Alles wilt leren over Instagram marketing

M

Je niet gemotiveerd bent om tijd te maken om content te creëren

M

Je nog niet klaar bent om online te shinen!

Wil jij investeren in een

goede content strategie voor jouw business?

Investeer €897 excl. btw en creëer een sterke contentstrategie en plan met impact binnen zes weken. 

  • 2 startplekken in maart en april 2021.
  • Startdatum zullen we samen bespreken.
  • De eerste 1-op-1 sessie (online) is in week 4 van de Content Academie.
  • In week 6 van de academie wordt de tweede 1-op-1 sessie* gehouden om invulling te geven aan jouw content plan (content voor drie maanden).
  • Wil je eerst even contact, mail dan naar info@creator-studio.nl.

 * 2 x 1-op-1 sessie van 1,5 uur inbegrepen in de Content Academie

ps: ik heb maar 2 plekken per maand… dus aarzel niet te lang!

 

Wie ben ik?

Ik ben content creator en strateeg! Ik houd van goede en mooie content, die tot de verbeelding spreekt. Maar ook lekker simpel is en een glimlach op mijn gezicht tovert. Verder word ik vooral blij van content met een doel! Iedereen heeft een verhaal om te vertellen en kan dit omzetten tot sprekende content om zijn of haar doelen te realiseren. 

Creator Studio is opgericht om individuen en bedrijven te helpen bij het ontwikkelen van een content strategie voor meer impact online. 

Mijn 10 jaar ervaring die ik heb opgedaan door het runnen van Explore Utrecht – een van de grootste onafhankelijke stadsplatformen van Utrecht – pas ik toe op diverse casussen van klanten. Ik leerde dat je alleen door zelf aan de slag te gaan, je ontdekt wat jouw ultieme onlineformule is. Inmiddels weet ik wat voor mij werkt en hoe ik dit goed kan inzetten voor al mijn kanalen.

Ik vind online bezig zijn zó interessant, dat ik twee onlinemarketingopleidingen aan SRM Opleidingen en Trainingen in Amsterdam heb gevolgd naast mijn fulltime baan. Daarnaast blijf ik mijn kennis ontwikkelen met diverse workshops en masterclasses.