Meer klanten en impact met jouw online content

Met de Zomer Content Academie realiseer je in 6 weken een content strategie & plan

Wil jij met jouw content online rocken?

De Zomer Content Academie gaat je hierbij helpen! Hoe fijn is het om tijdens de zomer met focus te werken aan jouw content strategie? Gewoon in de tuin of op het strand! Na de zomer kan jij meteen aan de slag met het creëren van content voor je plan. En meer impact realiseren met jouw content online.

Content maken is leuk en helpt je je doelen te bereiken, het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Dat heb ik door de jaren heen zelf geleerd en toegepast. Maar ik zie dat veel mensen worstelen met hun content, ze plaatsen af en toe eens wat of juist veel, maar niet doelgericht of consistent. Dat kan anders!

Deel jij online content of wil je hiermee beginnen maar…

A

Heb je geen plezier in het bedenken en delen van content omdat je onzeker bent over wat je moet maken voor welk kanaal?

A

Mis je consistentie en een heldere lijn in de content die je met potentiële klanten deelt?

A

Ben je teveel tijd kwijt aan het verspreiden van content en levert het voor je gevoel weinig op?

A

Wil je niet meer onzeker voelen over de content dat je online deelt?

A

Wil je met jou boodschap wel de juiste klanten aantrekken?

In deze academie krijg je toegang tot alle kennis en ervaring die ik in 10 jaar tijd als content creator en online marketeer heb opgedaan. De academie is voor zowel beginnende als ervaren ondernemers. Als jij onzeker bent over je online zichtbaarheid en verlangt naar meer impact online, dan is de Zomer Content Academie er voor jou. Door te investeren in een goed fundament voor al je online creaties, gaat content echt voor je werken bij het bereiken van jouw doelen. Ik sta te popelen om met jou aan dat sterke fundament en strategie te werken.

Wat bereik je met de
zomer content academie?

Tijdens de zomer content academie ga je zes weken aan de slag met het creëren van een online content strategie met daarin een heldere en eenduidige boodschap om jouw doelen te behalen. 

Je leert hoe jij met vertrouwen en plezier een consistente content strategie en plan kunt bouwen waarmee je jouw unieke boodschap uitdraagt en meer klanten zult aantrekken.

In de laatste fase van de academie ga je met mij aan de slag om invulling te geven aan jouw content strategie en deze uit te bouwen tot een content plan met content ideeën voor drie maanden waarmee je meteen aan de slag kunt gaan na de academie.

Schrijf je nu in voor zomer content academie, omdat je…

A

Meer online zichtbaar wilt zijn met een duidelijke boodschap om meer klanten aan te trekken!

A

Een expert status wilt communiceren door het inzetten van de juiste content voor jouw online kanalen!

A

Plezier wilt hebben in het creëren van goede content om consistent zichtbaar te zijn in de markt!

A

Met het creëren van content niet meer, maar juist minder tijd mee kwijt wilt zijn!

A

Niet meer onzeker wilt voelen over de content die je online deelt!

Referenties

Dit zeggen klanten

‘Dainahara is goed in het begrijpen van de situatie en biedt de beste mogelijke ideeën. Ze maakt ook duidelijk welke stappen je moet volgen, zodat je een duidelijk beeld hebt van wat je moet doen.’

‘Ik vond de sessie heel inspirerend! Ik kon meteen aan de slag met alle input. We kunnen een professionaliseringsslag maken!’

‘Het was super waardevol. Je gaf concrete tips waar ik echt wat mee kan. Daarnaast was het een relaxed gesprek, een leuke vibe.’

Waarmee ga je aan de slag tijdens de Zomer Content Academie?

In 4 modules aan materiaal en een 1-op-1 sessie (1,5 uur) met mij werk je aan een sterke content strategie voor al jouw online kanalen. We starten met een gezamenlijke kick-off zodat deelnemers elkaar kunnen ontmoeten en we samen officieel aan het programma kunnen beginnen. Deelname aan de academie is individueel en niet in groepsverband. Daarnaast worden er twee gezamenlijke online sessies gehouden. De online sessies zijn contactmomenten voor een terugblik en theorie bespreking. En je hebt de mogelijkheid om aan mij vragen ter stellen. Tijdens de Zomer Content Academie werk je aan de hand van een werkboek, video theorielessen, opdrachten en challenges. De modules geven inzicht in thema’s die nodig zijn om een content strategie te bouwen. En een content plan in te vullen met drie maanden aan content ideeën, zodat jij na de academie direct kan beginnen.
t

Wat is content marketing

We beginnen bij de basis waarin ik je mee neem in het waarom van een goede content strategie. Zodat jij direct de juiste keuzes voor je bedrijf gaat maken rondom content.

Het fundament

Je kijkt naar jouw bedrijfsdoelstelling, producten, verkoop flow en bepaalde en gewenste omzet. Daarnaast onderzoeken we jouw ideale klant. Hét fundament waarmee je gericht veel meer impact gaat maken in de markt.

i

Opstellen van een contentmix

We bespreken verschillende vormen van content en hoe deze in te zetten. Daarnaast onderzoeken we welke kanalen jij kunt gaan inzetten. Zodat je gaat doen wat bij je past en plezier gaat ervaren in content maken en delen op door jou gekozen kanalen.

k

Kaders voor jouw strategie

De uitwerking van de drie vorige modules worden omgezet in kaders voor jouw strategie die we vervolgens gaan invullen om de strategie vorm te geven. Zodat je precies weet waar je mee aan de slag kunt en het makkelijk voelt.

1-op-1 sessie opstellen van jouw strategie

Tijdens de 1-op-1 sessie gaan we de kaders van jouw content strategie invullen. We gaan brainstormen over content ideëen om jouw boodschap vorm te geven zodat jij dit met vertrouwen kunt creëren en communiceren.

Wat is het resultaat van de
Online Content Academie?

Na de Zomer Content Academie heb je een content strategie opgezet waarmee je jouw unieke verhaal met vertrouwen en plezier kunt vertellen en daarmee jouw online zichtbaarheid vergroot om jouw bedrijfsdoelen te bereiken en klanten aan te trekken. Daarnaast kun je meteen aan de slag met jouw content plan met drie maanden aan content ideeën voor online. De Zomer Content Academie stelt jou in staat om het geleerde verder toe te passen. Met vertrouwen kun jij verder met het creëren van relevante en kwalitatieve content. 

Investeer in jezelf als je..

N

Op een strategische wijze content wilt delen om je bedrijfsdoel te bereiken

N

Met vertouwen en moeiteloos content wilt creëren en delen

N

Op een duurzame manier wilt investeren in de toekomst van jouw bedrijf

N

Meer bereik wilt en je stem wilt laten horen in de markt om meer klanten aan te trekken

De Zomer Content Academie is niet voor jou, als..

M

Snel online succes wilt;

M

Alles wilt leren over Instagram marketing

M

Je niet gemotiveerd bent om tijd te maken om content te creëren

Wil jij investeren in een

goede content strategie voor jouw business?

Investeer €349 excl. btw en creëer een sterke contentstrategie en plan met impact binnen zes weken. 

  • De Zomer Content Academie begint op 27 juli 2020
  • De kick-off sessie is op 27 juli 2020 om 20.00 uur
  • Elke donderdag om 8.00 uur ontvang je een nieuwe module via email. De eerste module wordt gestuurd op 30 juli 2020
  • De tweede gezamenlijke online sessie zal plaatsvinden op 20 augustus om 20.00 uur
  • In week 5 van de academie worden de 1-op-1 sessies* gehouden om invulling te geven aan jou content plan (content voor drie maanden)
  • De online afsluiting is op 3 september

 * 1-op-1 sessie van 1,5 uur twv €130 inbegrepen in de academie

ps: ik heb maar 10 plekken… dus aarzel niet te lang!

 

Wie ben ik?

Ik ben content creator en strateeg! Ik houd van goede en mooie content, die tot de verbeelding spreekt. Maar ook lekker simpel is en een glimlach op mijn gezicht tovert. Verder word ik vooral blij van content met een doel! Iedereen heeft een verhaal om te vertellen en kan dit omzetten tot sprekende content om zijn of haar doelen te realiseren. 

Creator Studio is opgericht om individuen en bedrijven te helpen bij het ontwikkelen van een content strategie voor meer impact online. 

Mijn 10 jaar ervaring die ik heb opgedaan door het runnen van Explore Utrecht – een van de grootste onafhankelijke stadsplatformen van Utrecht – pas ik toe op diverse casussen van klanten. Ik leerde dat je alleen door zelf aan de slag te gaan, je ontdekt wat jouw ultieme onlineformule is. Inmiddels weet ik wat voor mij werkt en hoe ik dit goed kan inzetten voor al mijn kanalen.

Ik vind online bezig zijn zó interessant, dat ik twee onlinemarketingopleidingen aan SRM Opleidingen en Trainingen in Amsterdam heb gevolgd naast mijn fulltime baan. Daarnaast blijf ik mijn kennis ontwikkelen met diverse workshops en masterclasses.