Ijzersterk online door strategisch en consistent zichtbaar te zijn op jouw manier

In drie maanden werken aan een krachtige online-aanwezigheid

Wil jij een ijzersterk merk online? Dan is mijn 1-op-1 content coachingstraject ideaal voor jou. In drie maanden bouwen we samen een sterke fundering voor jouw contentstrategie, waarmee je jouw bedrijf naar het volgende niveau kunt tillen.

We onderzoeken in dit traject wat jouw rode draad is en hoe je deze inzet om de ideale klanten aan te trekken en jezelf neer te zetten als expert. Vergroot je impact door je content vóór je te laten werken.

En je gaat in dit traject zelf aan de slag met opdrachten die je helpen om waardevolle content te creëren voor jouw ideale klant. Vervolgens werken we samen aan consistent online zichtbaar worden en blijven op de juiste kanalen.

Met mijn content coachingstraject zorg je ervoor dat je:

1. Jezelf neerzet als expert in jouw vak
2. Je ideale klant aantrekt
3. Jouw concurrentiepositie versterkt

1-op-1 traject

Content moet vóór je werken

Content gaat voor je werken als je consistent waardevolle content deelt. En dit geldt niet alleen voor op social media. Content is overal! Het gaat erom dat je actief wordt en blijft online. En dit kan op verschillende manieren. We gaan samen uitzoeken welke manier het beste bij jou past, zodat je online kunt gaan rocken.

Voor veel ondernemers staat zichtbaarheid, vindbaarheid en content wel op het lijstje, maar bungelt het ergens onderaan. Je hebt genoeg te doen! Daarom ben ik de juiste sidekick, om samen een sterke fundering op te stellen voor jouw bedrijf online. In het 1-op-1 traject zorgen we samen voor dat jij: Je jouw ideale klant aantrekt, tijd bespaart en toch waardevolle content maakt om jouw bedrijf te positioneren. En de juiste social mediakanalen kiest waarop jij consistent kunt gaan shinnen.

Het 1-op-1 Content Traject is iets voor jou als je…

A

Jezelf online sterk positioneren met een doelgericht en duidelijke contentmarketing strategie.

A

Jouw ideale klant wilt aantrekken en behouden door in te spelen op onderwerpen die voor de klant belangrijk zijn.

A

Met de juiste content een impact maken online, zodat je meer rust kunt ervaren en toch de juiste doelgroep aanspreekt.

A

Genoeg inspiratie wilt hebben waardoor je consistent zichtbaar kunt zijn en stopt met ad-hoc content delen.

A

Jouw online zichtbaarheid en vindbaarheid een boost wilt geven om meer klanten aan te trekken.

A

Tijd besparen, rust ervaren en stress voorkomen door focus op de juiste marketingkanalen die bij je passen.

En je hebt genoeg van…

A

Te veel tijd besteden aan content maken, inplannen en plaatsen op social media.

A

Niet weten met welke content jij jouw ideale klant kunt aantrekken.

A

Content delen waarbij reacties, likes, saves etc van jouw doelgroep uitblijven.

A

Geen plezier hebben bij het maken van content, zodat jouw bedrijf online kan groeien.

A

Onzeker zijn over de content die je deelt en niet weten wat je bereikt.

A

Onzichtbaar en onvindbaar zijn online voor jouw ideale klant.

A

Content frustratie en stress telkens als je online jouw boodschap wilt vertellen.

Dan is de

1-op-1 Content Traject precies wat jij nodig hebt!

A

In drie maanden ga je van content frustratie en stress naar online consistent zichtbaarheid zijn voor jouw ideale klant.

A

Onder mijn begeleiding werk je aan jouw ideale contentstrategie, waarmee jij op jouw eigen manier jezelf kunt profileren en de ideale klant kunt aantrekken.

A

Jij en jouw business staan centraal in het Content Coachingstraject.

A

Samen gaan we op zoek naar de ideale contentmix, waarbij we jouw krachten en talenten benutten zodat jij online kunt shinnen.

A

Het traject is gericht op content met impact zodat jij een krachtig expert-status kunt opbouwen. En jouw bedrijf naar de next level kunt tillen.

Content Quote
Dainahara Amsterdam

The woman behind Creator Studio

Ik ben Dainahara, de oprichtster van Explore Utrecht en Creator Studio. Ik leef voor goede en mooie content waarmee echt een verhaal verteld wordt. Ik heb jarenlange ervaring als content creator en influencer. Ik heb veel (online) campagnes gedraaid voor merken als Citymarketing Utrecht, Toerisme Nederland en in de branches horeca, hotellerie, beauty, retail en meer. 

Met mijn platform, Explore Utrecht, bereik ik maandelijks [31k] mensen. Ik heb niet alleen heel veel ervaring met het maken van content, maar weet ook wat raakt, inspireert en scoort bij mijn doelgroep. Ook werk ik als in-house en freelance contentstrateeg voor grotere bedrijven, 1-op-1 als content coach met kleinere partijen én merken.

Mijn beste learnings zet ik in voor mijn klanten! Ik wil namelijk dat jij ook gaat inzien dat content super belangrijk is voor jouw bedrijf. En dat een sterke contentstrategie je helpt om naar de next level te gaan met jouw bedrijf. Content is niet werken in jouw bedrijf maar werken aan jouw bedrijf zodat je doelen kunt bereiken.

Als je meer over mij wilt weten…

Content Quote

Even alles op een rijtje

A

Het 1-op-1 Content Coach Traject duurt drie maanden.

A

In overleg bepalen we de startdatum!

A

De eerste maand ligt de focus op het ontwikkelen van een contentstrategie. Maar je gaat ook meteen aan de slag in de praktijk.

A

Gedurende de drie maanden hebben we om de week een (strategie)sessie van 1.5uur.

A

Feedback op jouw opdrachten, zodat je met vertrouwen zichtbaar kunt zijn.

A

Evaluatie van jouw content zodat we samen ervoor zorgen dat jij jouw ideale klant kunt aantrekken.

A

Een (online invulbaar) werkboek met alle theorie opdrachten.

A

Toegang tot de besloten LinkedIn community.

A

Instagram carrousel templates.

A

Een gastcollege 'Hoe ontwerp je templates in Canva' van een huisstijl en Canva expert.

A

Mijn jarenlange kennis over contentmarketing, ongezouten mening en aandacht!

Referenties

Dit zeggen klanten

“Dainahara gaf mij en mijn collega een Incompany Instagram strategie training omdat we ons Instagramaccount betekenisvolle content wilden geven en een boost om te groeien. We hebben geleerd om stil te staan bij welke content aansluit bij onze doelgroep, hoe we interessante content kunnen maken en inplannen en meer interactie kunnen bereiken. Resultaat is dat we boordevol inspiratie zitten om regelmatig te kunnen posten en zo zichtbaarder zijn geworden met een groeiend publiek. Ik raad deze training bij Dainahara aan omdat Dainahara zicht echt verdiept in het DNA van je organisatie en ze hands-on advies geeft en je daardoor direct aan de slag wilt na de training. Ze enthousiasmeert en inspireert!”
Anna Pastor

Communicatie specialist , Perspectief Herstelbemiddeling

“Zonder Dainahara zou ik nooit mijn product zo zelfverzekerd hebben kunnen lanceren! Ze heeft me echt geholpen om de fundering van mijn merk en de uitingen op social media neer te zetten. Daar zal ik haar eeuwig dankbaar voor zijn!
Dainahara is een enorm prettig persoon om mee samen te werken. Ze heeft veel verstand van inhoud en is een expert in wat ze doet. Wees voorbereid om meteen aan de slag te gaan, want in de eerste minuut heeft ze je al zo veel handvaten gegeven dat je een paar weken vooruit kunt werken. Alles wat Dainahara uitwerkt, is tot in de puntjes verzorgd.
Echt waar, ik kan het iedereen van harte aanbevelen om Dainahara in de hand te nemen als je een professionele content wilt neerzetten!”
Caroline Beelen

Eigenaar, ququ diapers

“Dainahara heeft mij handvaten gegeven om content te posten en diverse thema’s samen met mij uitgewerkt. Zo kwamen er eigenlijk 3 onderwerpen uit waar ik constant op verder kan borduren. Ook heeft ze kritisch gekeken naar welke soort foto’s goed scoren en of mijn feed duidelijk is. Naast de inspiratie die ze geeft, heeft ze ook veel technische kennis van social media en geeft ze daar ook veel hulp bij. Ook heb ik een pakket afgenomen voor branding van mijn winkel op haar Explore Utrecht pagina en dit heeft mij veel opgeleverd. Naast zichtbaarheid ook veel nieuwe klanten. Verder is ze open en erg prettig om mee samen te werken. Ik raad haar zeker aan!”
Serin Gokhan

Eigenaar, Bord & Meer

Waarmee ga je aan de slag tijdens het content traject?

w

De start

We beginnen met het bespreken en vastleggen van jouw verwachtingen en doelen. We evalueren huidige content, kijken naar wensen en behoeften. Bepalen waar jouw kracht zit en hoe deze kan worden ingezet. Wanneer onze content strategiesessies gaan plaatsvinden en meer.

t

Contentmarketing

We gaan aan de slag met de basis van contentmarketing. Je doorloopt de opdrachten van het werkboek om zo tot een krachtige contentstrategie te komen. Je gaat onderzoeken, wie jouw ideale klant is en wat voor content waardevol en relevant is. We stellen een plan samen waar je alvast aan kunt beginnen terwijl je werkt aan een contentstrategie.

i

Vaststellen van een contentplan

Het contentplan op een A4 ga je onder mijn begeleiding uitwerken tot content thema’s en ideeën. Je stelt een frequentie vast voor het delen van content. En gaat hiermee aan de slag. Ik zal de gedeelde content evalueren en feedback geven. In deze fase ben ik de stok achter de deur, maar zeker ook jouw cheerleader.

k

1:1 strategiesessies

Strategiesessies zullen plaatsvinden om de twee weken. Zodat we samen jouw koers kunnen onderzoeken, bespreken en uitzetten.

Heb je vragen? Ik sta drie maanden volledig tot jouw beschikking. Je kunt mij mailen, appen of DM’en op Instagram. Er is ook een LinkedIn groep waarin je vragen kunt stellen.

Ook geef ik feedback op alle gemaakt opdrachten en gedeelde content. Zodat jij vol vertrouwen verder kunt met het volgen en afronden van de opdrachten van het traject.

Wat bereik je met het 1-op-1 Content Traject?

In 3 maanden creëren we en zetten we een contentstrategie uit dat ervoor zorgt dat jouw bedrijf online zichtbaar wordt en blijft. Op jouw manier, zodat je consistent kunt bouwen aan een goede positionering. En jouw ideale klanten gaat aantrekken. Het traject is een combinatie van strategie en actie. Terwijl je in praktijk bezig bent, bouw je online een krachtig expert-status.

FAQ

Zit je nog met vragen?

Alle praktische zaken worden hieronder nogmaals besproken. Meer weten? Stuur me dan even een berichtje via het contactformulier.

Hoeveel kost het 1-op-1 Content Coach Traject?

Het traject voor drie maanden contentstrategie en coaching is 979eur, exclusief BTW. Betalen in termijnen is mogelijk.

Past de Content Coachingstraject wel bij mij?

Deze vraag kan ik niet voor je beantwoorden. Als je na het lezen van deze pagina niet denkt ‘YES DIT WIL IK’, dan is jet traject wellicht niets voor jou. Als je dat wel denkt: dan past het! So, Lets start! Je kunt ook altijd mailen, als je liever eerst contact wilt.

Moet ik tegelijk met andere deelnemers beginnen?
Nee, dit traject is een 1-op-1 traject! I’m all yours 😉 Natuurlijk heb ik wel andere klanten. Maar we gaan samen ervoor zorgen dat jij kunt knallen met een passend contentstrategie.
Hoe verschilt dit traject van de Content Academie?

De Content Academie is een pittig programma om een stevige contentstrategie op te zetten. Of om een contentstrategie te herzien. Aan het einde heb je solide contentstrategie en veel content waarmee je verder kunt. En daar blijft het bij! Er is dus geen begeleiding of ondersteuning. Het is een programma die je zelfstandig en met wilskracht zelf moet doorlopen.

Het coachingstraject is all the goods! Samen gaan we drie maanden lang ervoor zorgen dat jij niet alleen een solide strategie hebt maar ook een contentplan en dat je consistent online zichtbaar bent en blijft.  

Ik heb weinig tijd, is het wel verstandig om het traject te volgen?

Ja, contentmarketing is een marathon geen sprint! Nu tijd investeren zal veel opleveren. samen kom je verder dan alleen en met mijn ondersteuning zal het je uiteindelijk ook tijd gaan besparen.

Ik heb een blog en/of podcast, kan ik ook meedoen?

Uiteraard! Als je een blog of podcast hebt is dit traject zelfs heel slim. De content die je al maakt kun je heel goed gebruiken om je expertstatus nog meer kracht bij te zetten. We gaan dan kijken welke andere kanalen je kunt gaan inzetten om zo nog meer zichtbaarheid en vindbaarheid te genereren.

Ik ben alleen actief op LinkedIn, kan ik dan ook het traject volgen?

Yes! Ook op LinkedIn is waardevolle content van belang 😉 Daarnaast kunnen we gaan onderzoeken welke andere kanalen je kunt gaan veroveren.

Hoe werkt het met de opdrachten?

In de eerste sessie bespreken we het werkboek. Opdrachten worden elke week uitgevoerd. Als je aan de slag gaat met het contentplan, zullen we content (creatie en plaatsing) en resultaten bespreken.

Hoe zit het met de bonus?

Je ontvangt alle benodigde e-books en links van mij. Ook voor het werkboek en opdrachten.

Dainahara Amsterdam

1 + 12 =